Aveți nevoie de:
Condei
Cerneală
Frunza unui palmier
Litere
Cuvinte
Silabe
Figuri de stil
Imagini artistice
Rimă
Măsură
Versuri
Ritm
Sentimente
Viață
Suflet
Inimă
Imaginație
Mod de preparare:
Se aștern toate ingredientele
(nu contează
cantitatea, puneți după preferințe)
pe frunza unui palmier,
cu ajutorul unui condei înmuiat în cerneală
și se amestecă toate acestea
după cum vă
dictează inima și rațiunea.
Frunza se introduce, pentru 30-40 de minute,
în cuptorul minții.
Când s-a copt, se scoate și se lasă la răcit.
Se însiropează cu
iubire,
apoi se presară mult suflet.
Se poate servi atât ca aperitiv,
cât și ca fel principal sau desert.
Poftă bună!
(Rețetă Poezie din volumul Petale de poezie, Cristina O.)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu